Първоначално публикувано от stu
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тракане някъде от към пистовият ремък 156 SW 2.4 JTD 140 ph
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от stu Покажи съобщениеА какво общо с проблема може да има това дали алтернатора зарежда нормално?sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от kiko73 Покажи съобщениеАми палиш, забиваш и мултицета на клемите на акумулатора и четеш какво пише
p.s. Моят мултицет е със скала и малко трудно ще прочета какво пише!!!Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.
Comment
-
сори, просто с колегите искаме да изясним къде е проблема, с моя въпрос имах предвид дали алтернатора работи коректно, да не би да се товари самия алтернатор и от там да идва проблема, пък и това е форум за взаимопомощ, всеки сам си взима решенията, номоже съветите тук да са полезни също така..147 JTD
Comment
-
stu,мисля че те посъветвах ТИ да провериш за себе си дали работи въпросната ролка.Думите ти малко обиждат...в смисъл че заради нас в частност мен си се прекарал с определена сума.Колкото до ремъка за 140 к.с. е 1740.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Никой не се опитвам да обидя, най малкото защото имам глава на раменете и смятам, че взимам решенията си напълно самостоятелно.Решението да сменя въпросната ролка дойде след доста четене за подобни проблеми и в 70-80% от случаите наистина проблема е бил точно от нея.Уви, при мен не се получи и сметнах за редно просто да споделя , че съм се набутал , колкото и глупаво да изглежда от моя страна.А аз наистина се обидих но не на теб, а на някой друг, то се подразбира от предните ми постове.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.
Comment
-
Първо да се извиня за спама.
Linkestis няма как да си виновен за това, че колегата си е купил ролка. Това е форум, не е сервиз. Всеки дава съвети, но и всеки си има глава на раменете и си решава какво да купи на своя глава и какво не. За това са сервизите, за да видят кое е за смяна и кое не и да извършат ремонта.
Едит: В предния пост и колегата тва казва, но сме ги пуснали в една и съща минута...
Comment
-
Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщениеПърво да се извиня за спама.
Linkestis няма как да си виновен за това, че колегата си е купил ролка. Това е форум, не е сервиз. Всеки дава съвети, но и всеки си има глава на раменете и си решава какво да купи на своя глава и какво не. За това са сервизите, за да видят кое е за смяна и кое не и да извършат ремонта.
Едит: В предния пост и колегата тва казва, но сме ги пуснали в една и съща минута...0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеstu,мисля че те посъветвах ТИ да провериш за себе си дали работи въпросната ролка.Думите ти малко обиждат...в смисъл че заради нас в частност мен си се прекарал с определена сума.Колкото до ремъка за 140 к.с. е 1740.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.
Comment
-
На Гейтс е 6РК1740 за 140к.с. Някои слагат на 136к.с. 6РК1736
За това сваляш твоя ремък и отиваш с него и мериш.Това АКО си сигурен че преди това си бил с правилния размер!!!
Онлайн каталога на АХМ го използвай за ориентир
Защото за 166-140к.с. го дават 6РК1738 ама не еLast edited by Linkestis; d.m.y г., 20:50.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеИ да добавя когато извършат диагностициране на проблем и сменят част ако не са уцелили да си поемат разходите
"Гадно, но няма как".....sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Съмнява ме , че съм с по дълъг ремък и затова обтегача не може да опъне максимално ремъка.Добре, какво се случва когато има повече консуматори-алтернатора се натоварва и натяга ремъка и абсолютно всички вибрации изчезват.На всякъде където съм чел за проблеми с демферната шайба проблемът е още по голям когато се включи климатроник или нещо друго натовари ремъка а при мен е точно обратното.По пътя на логиката се оказва ,че ремъкът не е достатъчно натегнат.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.
Comment
Comment